Ylä- ja alapiän asioita

Mualima on nykysin ihan liijan ulukonäkökeskeinen, pittää olla tietyn muotonen, kokonen ja painonen, että on sopiva ja oikeutettu olemassaolloosa. Se näytästää mänövän vuan hullummaks ja sittä julukisuuvessa vielä yllytetään kaikenmualiman hömpötyksiin. Minusta yritys ainaisena nuorena pysymisseen ja ihtesä tuunoominen tuntuu meleko pinnalliselta ja joutavalta touhulta.

Kun täytin 40, kysy parikymppinen työkaveri, miltä tuntuu vanaheta. Kysymys nauratti sillon, kun en tuntena ihteen kovin vanahenevaks. Vastasin kuitennii, jotta kun roppa rupsahtaa niin mieli avartuu. Niin aattelen vielähii, vuan viärässä näytän olovan, kun selevis ihan uusia korjattavia paikkoja immeisen, etennii naisen ropassa. Löysin nimittäin uutisen, jotta alapiän kauneuskirurkia on lisinä viime vuosina.

Mitä ihmettä!!! Ymmärrän, jotta on semmosia vikoja ja vaivoja, joita pittäähii korjata, vuan tässäpä olihii kyse siitä, jotta naiset haluvaa kuulemma näyttee hyvältä joogahousuissa ja pikinissä ja sillon ei sua jalakovälissä pullottoo. Kamelinvarpaaksii näyttäävät iltapäivälehissä sitä näkyvä sanovan, kun esittellöövät sivuillaan kuvia julukkiksista, joilla housut on painuna pimpin vakkoon. Ruma nimitys minusta.

Muistan joskus nähneeni kuvan keksinnöstä, jonka vois pistee pöksyysä ja sitte näyttäs silleemmältä. Vaikka tosiasiassa en ymmärrä minkä takia naisen alapiästä on tehty immeisten, ja vielä piäasiassa naisten omassa mielessä niin ruma paikka, että se ei sua näkyä, eikä se sua olla sen mallinen ja muotonen kun se luonnollisesti on. Kauneusleikkauslinikan sivulle oli laittaneet varottavan sanan, jotta häpyhuuliin rasvakuvos alakaa hupenemmaan jo parikymppisenä ja ne suattaa ruveta roikkummaan. Eiköön nuo tavallaan roikkune jo sijjainnistaan johtuin ihan alusta lähtiin.

Sehän tässä on tietennii mielenkiintosta, jotta kuka se miäree ja piättää mikä on missäi kohti kaunista ja sopivoo ja mikä ei. Etualapiän pitäs ilimeisesti olla ihan näkymätön, vuan sitte kuitennii yläpiän huuliin pittää lisätä pullotusta piikillä tahi jollai muulla konstilla. Ja niihin operaatijoihin jäläkeen joihinnii huulet törröttää niin pitkällä, jotta mieleen tulloo lähinnä karvanen lähisukulainen. Sille vois mieluumminnii keksiä nimen, oisko tuo vaikka apinapusutin.

Sehhii on kumma juttu, kun huulia ja nuamoo pittää mualata, mut enempi piilossa olovassa peräpiässä ei sittä sais olla mittää väriä. Netissä näky olovan jollai kyselypalstalla kysely, jotta missä sitä perspuolta sais valakastua, kun se näkkyy ohuven hammeen läpi. Ihan jonnii verran piti miettiä, jotta mitenkä melekosen pimmeen seutukunnan näkyminen immeisten ilimoille on ylleesäkkää mahollista.

Kävin kuitennii selevittämässä mistee ihmeestä on kyse. Netistä löyty tieto, jotta on olemassa toimenpie nimeltä peräaukon valakasu. Se tehhään parissakymmenessä minutissa, vuan vaikeissa tappauksissa se voijaan joutua toistamaan usseita kertoja ja lupasivat, jotta valakasu voitas tehä myös vaginan aluveelle. En lähtenä tarkemmin selevittelemmään minkälaisilla valakasuaineilla operaatio tehhään, kun mietin, jotta ihanko tosissaan oovat…ihankohan nuo vitivalakoseks valakasoo ja eiköön tuo näyttäne sittä jo ihan paleltuneelta.

En aluinpittäinkää ymmärrä mitenkä se peräpiä piäsöö mistää vilahtammaankaa, jos pakarat on jo reenattu nykyvuatimusten mukkaan pyöreiks ja pinkeiks ja ehke vielä korostettu muutaman desin implantilla. Ja siitä männään tuas siihen, jotta minkätähen takapuolen pittää pullottoo, vuan etupuolen pitäs olla ihan littee. En ymmärrä. No, hintoja en käynä ies kahtomassa, kalliiks eppäilen ja jos ehottomasti pittää toimepie tehä eikä oo rahhoo, niin voiskoon tuota kokkeilla litistykseen jeesusteippiä ja valakasuun vaikka perunajauhoja.

Se männöö vähä niin, jotta kun ruppee kiinnittämmään mihin tahhaasa asijaan liijan paljo huomijoo, niin siitä suapi tehtyvä itelleen elämee suuremman ongelman ja mielenharmin. Elämä on helepompoo, jos vähentää perspuolesa peilailua, alapiäsä arviointia ja antaa niihin ja muihinnii paikkoin kehossaan olla sen värisiä ja muotosia kun oovat ja antaa elämän tehä luonnolliset muutoksesa. Kun loppuisa lopuks piän sisäpuolen merkitys taitaa kuitennii olla tärkeempi kun korviin väli ulukopuolelta tai mahamakkarat sun muut rypyt ja muhkurat. Jos opettelloo hyväksymmään ihtesä ja aattelloo, jotta on ihan paras ihana ihtesä tämmösennään, niin antaskoon tuo mahollisuuven ellee elämeesä vähä enempi tasapainosena.

 

Kommentit

  • persoonallinen perä

    Voi hyvänen aika tätä maailman menoa, mihin hullutuksiin ihmiset alkavat. Mielestäni on sama roikkuuko ja onko peräpuoli musta tahi valkoinen kunhan tuotos putoaa oikeasta aukosta. Kun itse luin juttua asiasta hämmästelin suuresti mihin turhamaisuuksiin ihmiset alkavat. Mukavaa kun blokisi tulee savonkielellä siitä saa asiasta kun asiasta enemmän irti. Jatkoa odotellen.

Kommentointi on suljettu.