Kulttuurikirppis

Kun kuusi vuotta sitten lähdin Savosta Jyväskylään opiskelemaan, Kuopio tuntui kulttuurin osalta aika hiljaiselta paikalta. Vuosien varrella on tapahtunut paljon positiivista ja se näkyy mm. erilaisina tapahtumina. VB-valokuvakeskus on järjestänyt kesän ajan kulttuurikirppiksiä puutarhassaan. Torstaina järjestetyllä kirppiksellä oli kiva tunnelma, vaikka myyjiä olisi mahtunut puutarhaan enemmänkin. Tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä kotiin täältäkään. Erityisen iso plussa ihanista tarjoiluista! Etenkin gluteenittomat sitruunamuffinssit olivat suussa sulavia.

kulttuurkirppis-9

”Kulttuurikirppiksellä omistajaa vaihtavat niin taide-esineet, kirjat ja käsityöt kuin perinteiset kirpputoriaarteet ja kierrätystavarat. Kulttuurikirppiksille on ilmainen sisäänpääsy ja puutarhassa palvelee myös pop-up kahvio. Tavoitteena on avata VB-valokuvakeskuksen puutarhaa kaupunkilaisten käyttöön, tuoda elävää iltakirppisohjelmaa keskustaan sekä tarjota myyntitilaisuuksia luovien alojen toimijoille, löytöjä keräilijöille ja viihtyisä tapahtuma kirpputoreista kiinnostuneille kuopiolaisille.”

kulttuurkirppis-2

kulttuurkirppis-8 kulttuurkirppis-3

kulttuurkirppis-10

kulttuurkirppis-14

kulttuurkirppis-13

kulttuurkirppis-12

kulttuurkirppis-11

kulttuurkirppis-4

kulttuurkirppis-7

kulttuurkirppis-5

kulttuurkirppis-6

kulttuurkirppis-1

Ostossaalis: vihreäsävyinen huivi, retro pöytäliina, 2 Merrellin urheilutoppia, tuunattu nappipaita, Sarviksen mukit ja mehujää(smoothie)muotti.

kirppis_banner-1

Suosittelen lämpimästi ottamaan osaa tuleviin kirppiksiin, myyjänä tai ostajana.
Tehdään VB:n puutarhasta kaupunkilaisille uusi olohuone!