Varaslähtö pääsiäiseen – arvostelu kahdestatoista munasta

Moikka!
Vielä yksi koulupäivä, ja sitten pääsee pääsiäislomalle! Olen yleensä hoitanut kaikki työt kotoa käsin, paitsi jos olen käynyt haastattelemassa, mutta nyt on töiden takia tullut vietettyä aikaa ihan paikan päällä Iisalmen Sanomilla ja on ollut tosi mukavaa – ja siinä vahvistuu koko ajan se että toimittajaksi minä haluan.
Mutta joo, asiaan. Pääsiäinen tosiaan on ihan käsillä, ja kaupat on pullollaan erilaisia suklaamunia. Iskipä sitten idealla että niitähän voisi arvioida ja yhdessä poikakaverini kanssa tämä juttu siis toteutettiin.
20160322_183448
Tällaisia, ja lisäksi yksi Minni Hiiri-suklaamuna mutta se ei tähän kuvaan kerinnyt sillä sain sen äidiltä vasta kuvan ottamisen jälkeen. Arvoasteikoksi valittiin 0-5 ja suklaan maun ja yllärin perusteella sitten arvosana annettiin.
Minä muuten tosiaan tykkään suklaasta tositosi paljon, mutta oon sen kanssa vähän ronkeli, enkä mistään halpissuklaasta tykkää. Jannella sellainen sen sijaan männöö, ihan vaan tiedoks :D
1. Rölli 
Aika perus suklaata, ja vaikka olikin sellainen halpismuna, niin olisi voinut olla huonompaakin.
Ylläri oli magneetti, jossa oli aika epämääräinen kuva. Ei oikeen tykätty kumpikaan siitä.
20160323_170244
Molemmat annettiin Rölli-munalle kolme pistettä, suklaa oli aika perus mutta ylläri kehno.
2. Hugo
Janne sanoi tämän muistuttavan joulusuklaata, ja sehän maistuu halvalta, joten en tästäkään tykännyt. Ylläri oli tämmöinen hyrrä, tai mikä lie, ja minusta aika hölmö, sellaista turhaa krääsää mikä lentää roskiin kuitenkin. Jannesta tämä oli parempi kuin tuo magneetti.
20160323_171013
Hän antoi arvosanaksi 2 ja puoli, minä yhden pisteen.
3. Brain Blasterz 
Paras näistä kaikista! Tässä ei tosin ollut suklaata, vaan sellaisia raekarkkeja. Janne tykkäsi niistä, minusta ne oli hiukka oudon makuisia, mutta yllärin takia oli kumminkin paras.
20160323_171516
Tuollainen tarra ja rannekoru, ja koska olin kiva niin Janne sai sen. Mukana oli lappu, missä esiteltiin mitä muita ylläreitä olisi saatavilla. No, esimerkiksi vissiin pinssejä ja jotain avaimenperiä, joten aika jees. Kokonaisuudessaan kuulemma neljän pisteen arvoinen, minä annoin tälle kolme ja puoli pistettä.
4. Spiderman 
Tässä ei myöskään ollut suklaata, vaan todella mauttomia tähtikarkkeja. Yllärinä tuli tarra ja avaimenperä, mikä tosiaan sopisi hyvin ylläriksi jollekin lapselle. Itse henk.koht. en kyllä millään spiderman-avaimenperällä mitään tee.
20160323_171851
Pikkupojalle tämä tosiaan olisi hyvä, mutta itse en tykännyt. Annoin puolitoista pistettä, Janne antoi 3 miinuksen.
5. Autot
Suklaamunan toinen puolikas oli valkosuklaata, itse en siitä välitä mutta Janne tykkää. Toinen puolikas oli tavallista perussuklaata, ei maistunut ihan siltä halvimmalta mahdolliselta. Ylläri kuitenkin oli pikkiriikkinen auto, millä ei oikeasti mitään kyllä tee. Jotenkin verrattavissa kinder-munaan, niistähän niitä turhia autonkotteroita usein saa.
20160323_172558
Kolmen pisteen arvoinen, itse annoin kaksi ja puoli.
6. Dinosauria
Dinosaurukset on aina kivoja, ja koska tämä on halpismuna, niin odotin paljon huonompaa suklaata. Oli kuitenkin ihan perussuklaata molempien mielestä. Yllärinä sai sellaisen muistipelin, millä ei kyllä itse mitään tee, ja olisin toivonut jotain dinosaurusmaisempaa. Ihan kiva kumminkin.
20160323_173125
Janne antoi kolme pistettä, minä kolme ja puoli.
7. Milky kid 
Huonoin! Suklaa maistui tosi oudolle, ei kyllä iskenyt yhtään. Yllärikin oli surkea, tuttipullo joka on tarkoitettu kaulakoruksi ja mukana ei tullut sitten esimerkiksi tuota lankaa johon tämän voisi pujottaa. Aika supo esitys D:
20160323_173437
Janne antoi arvosanaksi yhden pisteen, kun mietiskeli että jossakin tilanteessa saattaisi tuosta suklaan mausta tykätäkkii, mutta nyt se kumminkin maistui oudolta. Minä annoin nolla pistettä, sen verran supo oli.
8. Turtles
Toinen puolisko oli taas valkosuklaata, muuten oli aika normisuklaata. Omalla kohdallani miinusta tuosta valkosuklaasta siis. Yllärinä oli kännykkäkoru – ja siis sillähän ei mitään tee, koska eihän nykyisissä kännyköissä ole sellaiselle ennää paikkaa.. harmi sinänsä, sillä itse sellaista kyllä tykkäisin pitää. Voisivat kyllä ylläreitä tehdessään tosiaan vähän tätä seikkaa miettiä ja laittaa tilalle jotain muuta.
20160323_173759
Minusta tämä oli puolentoista pisteen arvoinen, Janne antoi kolme pistettä.
9. Star wars
Vähän halvan makuista suklaata, luulisi että olisi ollut parempaa. Yllärinä oli kiekko, jonka tuon läpyskän avulla voi sinkauttaa ilmaan. Minusta se oli aika tylsä.
20160323_174118
Janne antoi kolme miinuksen, kun arveli kiekon kumminkin olevan ihan hyvä. Minä annoin vaan kaksi pistettä.
10. Palace pets
Aika perussuklaata, ei siis mitään luksusta mutta ei sitä halvintakaan. Yllärinä tuli tuollainen valokuvakehys, kuvassa siis tuo oikeanpuolimmainen. Aika söpö, tykkäsin.
20160323_190234
Janne ei tuosta ylläristä ollut niin innostunut, ja antoi 2 ja puoli pistettä. Minä annoin 3 ja puoli.
11. Hello kitty 
Yllärinä tässä siis tuo yllä olevassa kuvassa komeileva hello kitty-kehys, ja petyin vähän kun noin samanlainen ylläri. Odotin jotain kivempaa, vaikka pientä hello kitty-hahmoa. Tylsää. Toinen puolisko oli valkosuklaata, jonka Janne taas söi. Toinen puolisko sitä normia. Molemmat annettiin kolme pistettä.
12. Minni Hiiri 
Miinusta tuli heti siitä, että suklaa oli liimautunut tosi pahasti siihen palloon tai koteloon, missä ylläri on. Suklaa kuitenkin oli hyvää molempien mielestä, ja minä tykkäsin yllärinä olevasta Minni Hiiri-hahmosta.
20160323_190255
Liimautuneesta suklaasta huolimatta annoin kolme ja puoli pistettä, Janne vaan kaksi.

Jep, minusta tätä oli aika kiva tehdä :3
Tässä vielä tämmönen kuva meistä :D
aviary_1458761765924 Heikunkei! :P 

Kommentit

  • Höpönlöpö

    Tässä oli puolueettomuus kaukana.
    Ei kai tuon ikäinen tyttö noilla leluilla mitään teekään, pienet ihmiset on niistä innoissaan!

    • Janne

      Voi kun Höpönlöpöllä menny tunteisiin, kun toisilla on ollu hauskaa puuhasteltavaa. Missäköhän kohtaa tässä sanottiin, että tämä on puolueeton arvostelu suklaamunista? Mielipide on aina puolueellinen käsittääkseni ;) Kai vähä isommatkin ihmiset saa hassutella ja leikkiä :D Terv. Janne 29 v. jonka mielestä Star Wars lentokiekko oli ratkiriemukas :P

Kommentointi on suljettu.