Essence kokemuksia

Moro!
Viime tiistaina tosiaan kävin pääsykokeissa, ja kaiketi ne ihan hyvin meni – kotiin tosin palasin jonkinsorttisen migreenin kanssa, joka varmaan johtui siitä että olin syömättä liian pitkään, eikä junamatka ainakaan asiaa parantanut, sillä olen matkapahoinvointiin taipuvainen. Lauantaina käytiin taas Pielavedellä mummolassa ja oli tosi kiva pitkästä aikaa nähdä pieniä serkkutyttöjäni. Tällä viikolla sitten olen Kopio-Raksalla ns. kesätöissä, joskin vielä koulussa olen – mutta vissiinkin tämä jotenkin sisällytetään opintoihini tai jotain. Loppukiri pitäisi muutenkin ottaa koulussa, että saisin kaiken läpäistyä, enkun koe ainakin pitäisi vielä tehdä.
Minun piti tehdä tämä postaus jo aiemmin, mutta en sitten ole viitsinyt koska otan puhelimella kuvat, ja tietokone ei millään tunnista puhelinta joten kuvien siirtäminen on tosi hankalaa. Joudun aina käymään pienoisen tappelun että saan muutaman kuvan siirrettyä – en oikeestaan tiedä että mikä siinä mättää mutta no, alotettaan.
Eli aiheena on essence-meikit, omakohtaisesta kokemuksesta siis rustailen jonkinlaisia arvioita. Essence-meikkejä on Iisalmessa myynnissä halpa-hallissa, ja verrattuna muihin merkkeihin, niin tää on sellanen tosi edullinen, mikä väkisinkin epäilyttää tietysti että onko halvat meikit  hyviä.
20160510_173054
20160510_173353
Elikkäs tämmönen meikkivoide, mikä ei tainnut maksaa kuin suunnilleen vitosen, mutta ei sopinut mun iholle sitten yhtään. Äitillä tämä meikkivoide on käytössä nyt mutta mulla tää meni vähä hukkaan – meikkivoide on siis sellasta tosi lirua mikä ei vaan toimi mun pärstässä yhtään, vaan se pyyhkiytyi pois eikä tasoittunut kunnolla. Todnäk ihan hyvä perus tuote, mutta ei sopinut mulle. Käytössäni on Rimmelin sellainen mousse meikkivoide, joka on paljon paksumpaa kuin tämä.
20160510_173407
Essencen puuteri, jo toinen tämmönen rasia mulla menossa ja oon ihan tykännyt. Tätä kun oon käyttänyt, niin lisää ei juurikaan tarvii päivän mittaa laitella, ei iho ala kiiltämään, mut toki huomioon otettava se että mulla on muutenkin sellanen enempi kuiva iho joka ei niin helposti kiillä.
20160510_173215
Luomiväripaletti missä on montaa eri sävyä ja hopeinen kimaltava luomiväri joka on ihan mun lemppari :3 Vähän enemmälti näitä ehkä saa lisätä että peittää kunnolla, mutta muuten hyviä ja ei varise tai lähde pois.
20160510_173451
Kulmakynät, tuo ruskea ainakin on aika pehmoinen ja terä kuluu melko nopeasti, ja itse ainakin aika varovaisella kädellä teroitan ettei terä katkea. Pysyy myös hyvin, paitsi juuri kun sitä on laittanut niin saattaa pyyhkäisystä levitä helpostikin. Mutta ihan ok, kyllä se ainakin mulla asiansa ajaa.
20160510_173607
Valkoinen kajaali, mun silmissä se ei kyllä kauaa pysy, joten hivenen turha mun sitä edes laitella. Teräkin katkeaa vähän turhan helposti.
20160510_173921
Eyeliner kynämuodossa, ja tällä olis niiiiin helppo piirtää rajaukset, kun tää vaan toimis kunnolla! Mutta siis tällä pitäis pystyä silmäluomelle painamaan aivan liian kovasti että tästä sais muutakin kun epämääräisen hailakan viirun, ja vaikka tällä kunnon rajauksen saisikin, niin luomivärit karisee siihen päälle. En oikeen tykkää.
20160510_173747
Mut tää, ihan tavallinen eyeliner, yks mun lempparimeikeistä :3 Ensimmäinen tämmönen tältä merkiltä mulla menossa, joten riittosuudesta en sitten tiiä. Vaikka ei oo se vedenkestävä vaihtoehto, niin pysyy kyllä tosi hyvin, ja se sivellinkin on aika hyvän kokoinen. Eyeliner on muutenkin tosi tärkee mulle koska tykkään vahvasta silmämeikistä.
20160510_173640
Ja tästä ripsarista tykkään kans tosi paljon! Tosi riittoisaa, tosin ainoa miinuspuoli on että saattaa vähän karista – ja harja on aika iso että jos ei sellaisesta tykkää niin sitte tää on vähä huono. Ite kumminkin pystyn ripsarin levittää tuolla tosi helposti. Vaikka nyt ehkä vähän karisee, niin ei kumminkaan niin pahasti että sitä lähtisin vaihtamaan, koska tällä saan paremman lopputuloksen kumminkin kuin mitä monella kalliimmalla oon saanu.
Eli joo, tämmösiä mietteitä ja kokemuksia mulla! Halpa ei siis aina tarkota sitä huonoo, ja ehdottomasti jatkossakin ostan tältä merkiltä näitä joitakin tuotteita – ja tarkotuksena olis vielä ainakin essencen huulikiilto ja kynsilakkoja hommata. Kynsilakoissa ainakin oli tosi kivoja värejä eikä ollut kalliitakaan. Joten, ehdottomasti kantsii kokeilla!;)

Jätä kommentti

*