Kuulumisia sängynpohjalta

Hetken hiljaisuuden jälkeen päätin taas kirjotella koska mulla ei ihan totta oo mitään tekemistä ja tämä vaatii melko vähän energiaa – mäsähin tulla kippeeks ja päivän oon periaatteessa vaan maannut sängyssä. Olin viikonlopun Iisalmessa käymässä mut koska olin jo lipun ostanut, niin aamusella matkasin Kuopioon mutta en onneks mennyt kouluun koska päivän kuluessa olo on vaan huonontunut. Flunssa oli jo jonkin aikaa leikitelly ja luulin monesti että nyt tuun kipeeks kunnolla mut ei. Eilisillan aikana rupes kumminkin tuntumaan ja nyt onki sitte pää iha tukossa.
Ja tosiaan, viime kuussa täytin pyöreitä ja oon nyt 20-vuotias. Lähisuku oli mulle järjestänyt yllätyssynttärit mummolassa ja sain hirveesti lahjoja, kakku oli leivottu ja kaikkee mahollista. Vanhemmat makso mulle silloin mun kaheksannen lävärin – otin vasempaan korvaan toisen rustolävärin ja tykkään siitä iha hirveesti :3 Oon tässä harkinnu että ottasin kulmakorun lähiaikoina mut kattoo ny. Todennäköstä että jonakin päivänä pelkkä läväriliikkeen ohi käveleminen tuntuu niin ylivoimaselta että hipsin sen kummempia miettimättä ottamaan lävärin. Mut minkäs teet että meikäläinen jollakin tavalla on ihan heikkona läväreihin ja koruihin.
Kohtapuoliin varmaan vois vääntäytyä keittiöön laittaa jottain ruokaa. Kämppis kun ei ole kotona niin saan onneks ihan vapaasti jättää sotkut tonne keittiöön jos siltä tuntuu. Tässä nyt muutaman viikon itestään saanu olla kämpillä niin tässä vähä niinkun saan tunnustella että tämmöstä on asua yksin, ja oma rauha on ollu tosi mukavaa. Mut joo, ja kahvit pittää kans keittää. En tosiaankaan tiiä mikä mulle tuli koska en aiemmin periaatteessa ikinä juonut kahvia ja nyt mennee monta kuppia päivässä. Huomasin vaan jossain vaiheessa aattelevani että kahvi maistuis ja lopullisen kipinän sain kotona Iisalmessa kun isä keitti ihan pannukahvia ja omaan kämppään tullessa kahvihammasta rupes kolottaa niin että läksin kahvinkeitintä ostamaan. Nyt ei sitten vissiin olekaan ollu kahvitonta päivää hetkeen.
Kun tästä köhästä toivun niin aattelin matkuksessa lähtee käymään.. ja kirppareilla pitäs käydä talvivaatteita kattelee. Tarttis uuden talvitakin mut ei sitä piru vie oo varaa uutena ostaa. Oon vielä ainakin huomisen poissa koulusta, joten aamulla saa nukkua pitkään. Ihan parasta! Vaikka todellakin ennemmin oisin opiskelemassa kuin kippeenä – tää olotila on yks maailman katalimmista.