Levveitä helemoja ja pönkkähousuja!

Wihhei, meikäläisellä on tosi mukava projekti käynnissä, kun rustailen muodin historiasta juttusarjaa, joka tulleepi sitten lehteen! Marssin kirjastoon ja lainasin sieltä useita opuksia, nettiä olen tätä tehdessäni tosi vähän käyttänyt, koska luotan enemmän kirjoihin. Jos asiaan haluaa kunnolla perehtyä niin ehdottomasti kannattaa kirjoja käyttää! Kirjoja lukiessani olen lukenut myös esimerkiksi kosmetiikasta ja hygieniasta, jotka kaikki limittyy vain jotenkin muodin historiaan. Aihe on minusta tosi mielenkiintoinen ja olen oppinut samalla paljonkin uutta. Tekstin lisäksi vielä itse kuvitan sarjan, mitä tässä ihan eniten odotan! :3
Lähdin liikkeelle 1500-luvulta, vaikka eräässä kirjassa on juttua jo Egyptin muinaisilta ajoilta, ja huvikseni olenkin niitäkin sivuja selannut. Mutta etenkin 1500-1700-luvut kiinnostavat minua, silloin tämä hienomman väen pukeutuminen on ollut jotenkin niin jänskää. Kaikki ne upeat mekot esmes! Jep tosiaan, ne mekot on hienoja, niitä ihailen mutta miesten pukeutuminen minua sen sijaan on huvittanut suuresti, kun on ollut ties mitä sulkahattuja, rusetteja, järkyttäviä olkatoppauksia ja pönkkähousuja (lyhyet topatut housut) , joten täytyy sanoa että jos miekkonen näissä tamineissa vastaan tepastelisi niin nauruun tikahtuisin. 
Kovin epämukavilta nämä jotkut mekot kyllä näyttävät, etenkin Rokokoon aikaan, 1700-luvulla siis, kun mekkojen helmat ovat oikein leveimmillään. Näyttäviä ovat, vaan tokkopa itse vetäisin moisia päälleni. Jotakin kiehtovaa niissä silti kuitenkin on.