Mun lävistykset


Jos normit korviksetkin lasketaan, niin vuosien varrella mulle on kertynyt yhteensä 13 lävistystä, tai no periaatteessa 14 kun industrialin voi laskea tavallaan kahdeksi. Lävistykset on jotenkin niin mun juttu, joka ikinen niistä on mulle tosi rakas ja yhdestäkään en voisi luopua. Mulla oli keväällä paha ientulehdus jonka takia olin joitakin hetkiä ilman huulikorua, ja olo tuntui jotenkin tosi alastomalta. Olisi ollut parempi olla silloin ilman huulikorua, mutta koska olen niin tottunut että sen rinkulan tuossa koko ajan tunnen, ja aika noppeestihan semmonen läväri umpeutuukin, niin pakko se oli takaisin laittaa. Jo yhden yön aikana lävistys pitää vähän niinkuin survaista läpi, kun oli jo lähtenyt umpeutumaan.

Ensimmäiset korvakoruni otin ollessani ekalla luokalla. Tykkäsin pitkän aikaa pitää ihan vaan joitakin perusnappikorviksia, ja joitakin vuosia takaperin mulla oli outo hörsyläkausi ja korvisten piti olla mahdollisimman isot ja värikkäät. Nykyään tuossa on aina poikakaverilta saatu plektra. Sitä en muista, milloin otin toiset korvikseni, mutta tositosi kauan nekin kyllä mulla on jo ollut. Tässä hiljan lävistyskuume iski pahasti, ja koska en viittiny rahhaa tuhlata mihinkään ns ylimääräseen ja kotona sillon istuskelin miettimässä että mitähän tekis, niin tekasin sitten ite hakaneulalla pari korvista lissää. Yllättävän hyvin ne osasin tehhä eikä korvatkaan oo tippunu poikkeen vaikka ite teinki ja siitä aina varotellaan. Rustolävistykset taisin saada vanhemmilta synttärilahjoiks, ensmäisen vuonna 2015 ja toisen otin viime vuonna. Yllättävän pitkiä kippeitä ovat, ensmäisellä oli paranemisaika hyvinkin sen puol vuotta ja toinen oli kippee monta kuukautta.

Toisessa korvassa mulla on jo ne pitkään olleet kaks korvista, ensmäinen niistä on revennyt/venynyt vuosien saatossa ja nyt pidän siinä 1.6 millistä lävistyskorua. Pientä venytystä oon miettiny välillä kun tuossa alku jo melkeinpä ois mut taidan jättää väliin kun kuitenkin myöhemmin saattais harmittaa. Tuon kolmannen lävistyksen tein kans ite tässä hiljan samaan aikaan kun ne kaksi muuta. Ja hyvin on tuokin jaksellut. Industrial on nyt noin kuukauden vanha ja inasen tuppaa olemaan huonossa hapessa mutta rustoilla tosiaan on pitkä paranemisaika joten ei muuta kuin putsailua ja oottelua, kyllä se siitä pikkuhiljaa paranee. Industrialin tosiaan voi laskea vähä silleen kaheks läväriks jotka nyt vaan yhistyy, kun kahdesta kohdasta korvaa se siis on lävistetty ja voin sannoo ettei mikkään lävistys oo tehny niin kippeetä kuin tuo. Etenkii tuo ylempi kohta teki meleko juilia mutta pitkään olin jo tästä läväristä haaveillu ja ootan kovasti et se tästä kunnolla paranis ja pääsis vaihtaa siihen erilaisia koruja.

Pärstävärkin läväreistä nenäkoru oli ensmäinen, ja mukana se on keikkunu kasiluokasta asti. Päivän ajaks se vähä turpos mut muuten ei oo mittään ongelmia ollu. Pikkusen vaikeuttaa nenän meikkaamista kun meikkivoiteen tasoittaminen korun ympäriltä on vähä hankalaa ja liian pitkää tappiosaa ei kannata pitää koska koru nousee vähä hölömösti koholle ja nuhassa sitte räkähän siihe korun ympärille mukavasti kietoutuu. Huulikorun otin muistaakseni yläasteen jälkeisenä kesänä, ehkä, en oo ihan varma. Kauan se kuitenkii on jo ollu. Piikki mulla välillä on siinä ollut mut renkaasta tykkään ihan eniten ja soppii paremmin mulle. Huulikoru on kans ollu tosi helppohoitoinen, ei oo ikinä tulehtunut tai mittään. Kulmakoru on tänä kevväänä otettu ja sekin on ollu tosi helppo läväri. Pikkusen jännitti ottaa kun aattelin että varmaan tekköö kipiää tuommoseen kohtaan mut ei se missään tuntunu kyllä. Jonkun aikaa oli lävärin ympärillä mustelma mut sekkii oli semmonen että meikillä sai piiloon. Lievää turvotusta oli ilmeisesti kans mitä en ite asias ees sillon huomannu mut nyt sen vasta tajusin kun tähän ois lyhempikkii koru käypänen.
Mut joo, ei kait tässä muuta. Siinä kiteytettynä tämä mahtis lävistyshistoriani joka toivottavasti tästä vielä jatkuu jotenkin. Minä voisin painua kohta muate että jaksaa aamulla sit taas nousta järkkäilee muuttoo. Heido!