Ranskankermainen sipsinakkikastike

Perunoiden kanssa sopi muute aikas hyvin ranskankermainen sipsinakkikastike! Ja jo vain, vähä mielenkiintoselle evväällehä tuo kuulostaa mut oikeesti se oli ihan älytsin hyvää! :D Jannen kans toi kekkastiin ja se tän ruuan laitto :3 Tätä paree kokeilla nii tässäpä ohje:
13781719_1149386521785054_9208548151200209397_n
Sää tarviit:

  • Perunoita
  • Kuutisen sataa grammaa nakkeja (no vähempikkii riittäis mut..)
  • Puoltoista mukillista vettä 
  • Isoisän nakkikastike mausteseospussi
  • Sourcream & onion sipsejä
  • 150 grammaa ranskankermaa
  • rippunen chilimaustetta
  • hippunen suolaa

Tee näin:
Laita perunat kiehumaan.
13754273_1149387098451663_7294322183161774031_n
Pilko nakit ja paista ne pannulla öljytilkkasen kera. Lisää vesi. Mausteseos pussissa neuvotaan lisäämään neljä desiä vettä, mutta myö laitettiin puoltoista kahvimukillista,  mutta käynee ihan kummin tahansa ja riippuu varmaan paljonko laittaa nakkeja. Lisää sitten isoisän nakkikastike mausteseos ja anna porista hetkonen.
Silppua sipsit pieniksi palasiksi, suunnilleen reilun kourallisen verran.
13686786_1149387258451647_7994769822881934376_n
Meillä sipsejä oli tuommonen keko. Lisää sipsit kastikkeeseen ja anna taas porista hetkonen. Sen jälkeen lisää joukkoon ranskankerma. Tarkista kastikkeen maku – Janne laitto sekaan vielä vähän chilijauhetta ja suolaa.
Perunoihin lisättiin lautasella vielä yrttivoita, mut sen olis voinut jättää poiskin. Ja nuo sipsit tosiaan pehmenee kastikkeessa, ja ranskankerma tuo kivvaa täyteläisyyttä.
13669554_1149387585118281_1518515949580681783_n

Jätä kommentti

*