Jyväskylän mini-Ikea testattu: hyväksyn!

Juhannusviikon loppupuolella oli sopiva hetki käydä tsekkaamassa lähes naapuriin reissumme aikana avattu mini-Ikea. Jyväskylään tuli siis Ikean lähipiste, jossa on pieni huonekalunäyttely ja valikoima sisustustarvikkeita sekä noutopiste nettitilauksille.

Ihan turhaan on lehdissä asti pohdittu, pitäisikö meidän täällä Jyväskylässä olla kateellisia Kuopion oikeasta, suuresta Ikeasta, kun me saimme vain minikokoisen.

Voin kertoa, että ei ole tarpeen kadehtia. Se on nimittäin niin, että hevosella pääsee ja rahalla saa. Jos haluaa hipistellä kaikkia vermeitä, on edelleen lyhyt matka Kuopioon ostoksille. Jos taas arvostaa sitä, että saa vähän hipistellä ja tilata sitten enemmän sitä tavaraa lähipisteestä noudettavaksi, tilausmaksu on 29€ tilauksen koosta riippumatta.

Tykkään Ikeasta, en tosin täysin varauksetta, mutta kuitenkin siinä määrin, että asioin varmastikin kerran jos toisenkin täällä lähipisteella sekä nettikaupassa. Voi olla, jos joku tarpeeksi houkuttelee tai pakottaa mukaan, käyn siellä teidän Kuopion Ikeassakin hämmentyneenä pyörimässä. Toisaalta jos sinne asti lähtee, harmittaisi tuhlata koko päivä sisätiloissa pyörimiseen, ennemmin ehkä kävisin kahvilla torilla tai Puijolla katselemassa komeaa maisemaa. Kuopiossa kun on paljon muutakin hienoa kuin Ikea.