”Rakas Tiia…

… Niin paljon on mahtunut elämääsi menneenä vuotena. Olet vaihtanut työpaikkaa ja olet saanut elämäsi vihdoin tasapainoon. Huikein saavutuksesi on kuitenkin se oivallus, että tapahtuipa elämässäsi mitä tahansa, sinulla on aina oikeus olla onnellinen.

Uusi työpaikka tuli eteesi aivan sattumalta. Et etsinyt aktiivisesti uutta työtä, sillä viihdyit entisessä työpaikassasi todella paljon. Mutta kun tilaisuus tuli, et epäröinyt hetkeäkään. Uuden työpaikan myötä olet myös saanut lisää vapaa-aikaa, jota niin paljon kaipasit vuosi sitten. Vapaa-aikasi käytät perheen kanssa erilaisiin harrastuksiin. Onneksi olkoon, olet ansainnut voittosi ja tiedän, että tulet aina nauttimaan työnteostasi ja annat sille kaikkesi.

Kun vuosi sitten mietit ja pohdit perhe-elämääsi, olisitko silloin voinut aavistaa miten hyvin asiat loksahtaisivat paikoilleen? Luottaminen siihen, että asiat järjestyvät ja oman sydämen kuunteleminen veivät sinua ja perhettäsi oikeaan suuntaan.

Olet löytänyt paikkasi tässä maailmassa. Olet oppinut arvostamaan itseäsi ja olemaan itsellesi armollinen. Olet löytänyt puuttuvat palat elämääsi ja saavuttanut sisäisen rauhan ja onnellisuuden. Onneksi olkoon rakas Tiia. Olet kaiken tämän arvoinen!”

Kun jotain tahtoo, sen kyllä löytää. Tänään löysin edellisessä artikkelissa mainitsemani kirjeen. Vieläkin se liikuttaa vaikka kirje onkin kirjoitettu muutama vuosi sitten.