Hääpäivää tien päällä

Hääpäivänä alkaa menomono liikehtiä rauhattomana. On päästävä katsomaan kaikki ne paikat joissa juhlimme häitämme. Elokuun päivässä oli juhlantuntua – minulla oli oma autonkuljettaja. Sain makustella Fazerin sinistä etupenkillä. Puijon tornin maisemat ja Puijon merkitys suomalaisen maastohiihdon harjoittelumaastona jäi mieleeni. Kallaveden ihanat saaret ja tanssit Nurmeksen Kajasteella! Hanna Partasen kalakukkoa ei sovi unohtaa.
Liikkuvainen ihminen ei sammaloidu ja tanssi nuorentaa. Morsiamet tietävät sen, kun rakentavat tulevaisuutta. Elokuu on hyvä kuukausi hääjuhlien viettämiseen. Silloin on marjasato parhaimmillaan ja pihlajanmarjat koristavat luontoa. Kesän valoisuudesta voi vielä nauttia vaikka koulut ovatkin alkaneet.

Suomalaisuuteen kuuluu otsasi hiessä sinun on leipäsi ansaittava ja koulunpenkillä istuttava satoi tai paistoi aurinko. Jälleen nuoriso on aloittanut koulun kesän parhaimpaan aikaan. Eikö olisi jo aika siirtää koulujen alkamista ja säilyttää elokuu lomakuukautena. Kaikkialla aistii kesän päättymisen. Mamba laulaa ” vielä on kesää jäljellä ja vielä tulee kauniita päiviä…” Tanssilavat elävät kaikkialla Suomessa ja kutsuvat parketille!230615 Kuopio2