Ihanuuksien Ihmemaa

” Minkä Jooseppi kylvää, sen vaimo saa niittää ” lauloi Irwin Goodman ja kuvasi elävästi suomalaisen hyvinvoinnin kehittymistä. Populäärimusiikin tulkitsijana tunnetun Irwin Goodmanin laulujen tarinat nousevat ihmisten arjesta.

Suomen sosiaali – ja terveysjärjestelmä on luotu yhteistyönä koko kansakunnan voimin. Suomi on nostettu kehittyvien maiden joukkoon. Olemme onnistuneet rakentamaan suomalaisen hyvinvoinnin ja maksamaan sotakorvaukset itäiselle naapurille. Siitä kiitokset edellisille sukupolville näin Itsenäisyyspäivän alla.
Suomessa on kaikilla oikeus koulunkäyntiin ja ilmainen kouluruokailu. Koulumatkat on myös järjestetty ja nuori viedään koulun portille. Verovaroin on onnistuttu saamaan suomalaisille oikeus sivistykseen ja kansanterveyteen. Ympärivuorokautinen puhelin auttaa, jos tulee yllättävä tapaturma. On osattu tehdä päätöksiä silloin, kun on ollut siihen tarve olemassa. Voiko suurempaa rikkautta ihmiskunta saada.

Joulu lähestyy ja muistuttaa Itämaan tietäjistä, jotka kiiruhtivat kultaa ja mirhamia tuoden jeesuslapsen seimelle. Maria ja Joosef ottivat lahjat vastaan kuin tavallinen lapsiperhe konsanaan. Joulu saapuu jokaiseen kotiin. Hyvää joulun odotusta.