Ituhipit kaatoivat uskottavan puolustuksen

 

 Katalan juonen puolustusvoimien kaatamiseksi kehittivät ituhipit – vihervassarari – hipsterit.  Perusideana oli syöttää yököttävää kasvisruokaa peräti kaksi kertaa viikossa koko kansanarmeijalle.

Onneksi itsenäisyytemme parhaat puolustajat, tulisilmäiset nakkitörpöt- persunuoret olivat välittömästi hereillä. Heidän pelkonsa estrogeenisestä ruuasta ei ole aiheeton, pelkona on sen altistavan ihmisiä punavihreälle ideologialle. En kuitenkaan usko sillä olevan näin parantavaa vaikutusta Perussuomalaisiin ja heidän stondikseen, enkä älykkyyteen.

Sotaintoinen sininen puolustusministerimme aloitti räyhäkän tykityksen ja julisti sodan kukkakaalipirtelölle ja blinikeitolle. Hän komensi hillotolppansa takaa koko armeijan hälytystilaan ja kutsui viimeiset reservinsä keittiöpossut, yhteiseen rintamaan.

Taistelujen tunnussanaksi onkin valittu nakki  –  törppö. Taisteluhuutona on KAADA, KAADA KAALI!

Kansanedustaja Annakaisa Heikkinen on määrätty kotiarestiin ja hänen kaalit on takavarikoitu.

Luvassa on varmasti myöskin sotaoikeuden istuntoja joihin syylliset isänmaan petturihipit, puolisivarit ja vihervassarit taatusti marssitetaan.  On vain ajankymys, kun tuomioita tulee. Syylliset  haudataan juuresveisten ja kaalien kera. Samoilla pikaoikeuksilla voidaan tuomita nekin, jotka eivät syö sianlihaa (muslimit) tai naudanlihaa (intialaiset). Nyt ei riitä enää pelkät kyyditykset! Talvisodan henkipäälle, rajat- ja kasviskattilat kiinni.

Kansainvälinen lehdistö seuraa jännityksellä ja lähettää edustajiaan maahamme. Keskeinen kysymys heidän huulillaan on, oliko mestarillinen ajoitus vahinko, kun ylipäällikkömme oli Venäjän vieraana. Onko Venäjä koko kaalisoppasodan takana? Pirullinen uudenlainen kyberisku, jonka jäljet haisevat rikille. Entäs onko sattumaa, kun isku tehtiin Tšekkoslovakian miehityksen 50- vuotisen muistelun aikana?

On paljastunut, että soijahiutaleet on tuotu Amerikasta. Trumplandian soijat on tuotu armeijan keittiöille tullimuureista huolimatta salaa. Oliko se harhautus ja merkitseekö se NATON kutsumista hätään? Koetetaanko sotaministeri Niinistön ja ulkoministerin amerikkakiimaa horjuttaa ja luoda kiilaa maiden väliin?  Liharukousaamiaistelle osallistumista suunnitellaan nyt koko hallitukselle.  Minkälainen oli se nykyaikainen Troijan hevonen, jolla soija tuotiin? Kuka sen suunnitteli ja mistä siihen löytyi rahaa, oliko se juuri sitä, jota on sanottu suhdannepölyministerin suulla jakovaaraksi?

Kysymyksiä ja ulottuvuuksia on paljon. Mitä tekee hallitus? Kaatuuko armeija vai sote? Media odottaa pääministerin lentelyä ja ulostuloa nuijineen ja koko mediakentän moukarointi on sieltä varmasti tulossa. Kiivaimmat vaativat uusia ”persustulaillisia” muutoksia. Kasvimaalle on palautettava maamiinat takaisin vaatii Laura Huhtasaari samoin  Siniset promillepuolueesta.

Odotan kutsua isänmaallisiin  kattilantyhjennysjoukkoihin, tunnen ylpeyttä päästessäni jaloon maanpuolustustehtävään.

Kommentit

 • Jari Holopainen

  Oli piiput ennen puuta, hipit rautaa. Näin mainitaan eräässä laulussa. Kyllähän idätetyissä iduissa on rautaa. Puolustusministeri ei taida paljoa välittää taistelusta ilmastonmuutosta vastaan.

 • Veikko Kastinen

  Oikein hyvä ja humoristinen kirjoitus ja sopii hyvin vietettävään luontopäivään.
  Mitä siitä nyt tulisi jos sotilaiden viha laantuisi ja ne ituhipit vielä ryhtysivät vihollisiaan rakastamaan.
  Työttömäksi kohta joutuisivat puolustusministerit ja sotilaat,”hornetit” jäisi rakentamatta.
  Ei missään tapauksessa kasviksia sotilaille!
  Mitä ne kukkahatut puhuvat ilmastonmuutoksesta, tätien hoirailua.
  On se uskottava kun puolustusministeri meitä uhkakuvista peloittelee.
  Ei muuta kuin taistelemaan kaikki kasvikset nurin!.

Kommentointi on suljettu.