Jatkoajalla koronasta, salaista kähmintää kaivetaan esiin

 

Urheilutermein lienemme Korona-viruksesta selvinneet jatkoajalle, vaikka eräs maalivahti kansanedustaja kyseli, miksi ravintolan pitää lopettaa tarjoilu 22:00. Hänen luulisi tietävän, miksi jääkiekkopelissä määräaika on 60 min. eikä tippakaan yli.

Suuri kysymys onkin nyt, selvisimmekö koronasta ilman sen uutta tulemista, ja ilman viruksen jatkoilmestymistä? Siilinjärvi on näinkin väkirikkaana paikka selvinnyt ilman vakavia vaurioita. Tehtaamme ovat pyörineet normaalisti, samoin useat muuta tuotantolaitokset. Vakavin isku on ollut palveluissa. Ravintoloissa, liikenteessä ja kunnan omassa palvelujen alasajossa. Niiden laskua maksetaan, kuten muuallakin pitkään. Sote-palvelujen asiakassiirroille povataan vielä kovaa hintaa.

Sosiaalinen media oli pitkään rauhallinen ja ei kyseenalaistanut hallituksen ja viranomaisten toimia. Kunnes politiikan räyhänhenget alkoivat arvostella väärin sammutettua tulipaloa. Heidän mukaansa olisi pitänyt rajoittaa enemmän ja pitempää. Samaan hengenvetoon samasta porukasta huudettiin, miksi vasta nyt ja kaikki rajoitukset tehtiin turhaan.

Joten yhtään viisaampaa politiikka ei olisi siltä suunnalta löytynyt.

Al-hol se jaksaa kuumentaa joidenkin politiikkojen tunteita. Kolme äitiä ja yhdeksän lasta vaarantaa maan turvallisuuden, käsittämätöntä sontaa.

Oppositiota ei kiinnosta lasten, eikä muidenkaan ihmisoikeudet. Köydenrasvaajat vaativat hallitusta tilille, kun se noudattaa Suomen perustuslakia ja konsulipalvelulakia. Ne velvoittavat ottamaan suomalaiset haltuun ja tuomaan kotimaahan. Kyydistä peritään maksu tulijoilta. Varsinkin Perussuomalaiset ovat kunnostautuneet valehtelussa ja asian vääristelyssä kannattajiaan varten!

Asiassa nähdään Suomen hallituksen salakähmäistä toimintaa, näitä naisia ei olisi saanut päästää Suomeen. Kun he nyt tulivat, niin heidät on heti vangittava. Lapset on välittömästi otettava huostaan. Tämä hysteria on ihan samanlaista kuin viime joulukuussa, jolloin maahan tuli samalta leiriltä kaksi alaikäistä lasta. Unohtuu se, etteivät poliitikot eivät voi sekaantua tuomiovaltaan ja lasten huostaanottoon. Ne ovat viranomaistehtäviä.

Asiassa on erityisesti kunnostautunut Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Timo Haapala kirjoittamalla täysin harhaista disinformaatiota.  Näin se, mikä totuutena ja salajuonina esitetään, on usein samaa kuin Amerikan presidentillä, eli vilkasta ja pahantahtoista maalittamista.

Kommentit

 • Ruiskukka

  Asialla kuin asialla on yleensä useampi katsantakanta. Harmi vaan, kun tämäkin tieto sattui löytymään tuolta IS-NETTI sivuilta. Konsulipalvelulaki ja sen tulkinta.
  Tapaus Al-hol. Siellä ihan professori kirjoittaa. Samoin luotan Supon toimintaan.
  Tämä Al-hol ei ole alkuunkaan selvä juttu. Toivottavasti joskus tulokset nähdään.
  PS. Lopuksi esim. Jos minä sattuisin juuttumaan jonnekin Afrikan nurkkaan tai Siperian arolle, niin ei varmaan kukaan tulisi minua takaisin hakemaan konsulikyydillä, vaikka olen syntynyt Kuopiossa Käsityökadulla ennen olleessa synnytyssairaalassa.
  Enkä ole Perussuomalaisen puolueen jäsen enkä äänestänyt heitä.
  PS. Niin ja tämä Timo Haapala kirjoittaa ihan asiaa AINA, mutta kun se ei kaikkia miellytä. Totuus on joskus hyvin tuskallinen.

 • Höttömediaa

  Haapalan tehtävä ei ole kirjoittaa asiaa vaan hankkia klikkauksia mainosalustalle.

Kommentointi on suljettu.