Markkina-arvo vai tasa-arvo, politiikan kulut ja hinta

 

Keskustan eduskuntaryhmän uusi puheenjohtaja Juha Pylväs esitti eduskunnassa otsikon kysymyksen oikeiston Sote-välikysymyskeskustelussa.  Kiteytys on minusta hyvä!

Ilmastoarvot vai jatkuva tuhlaus ja saastutus?

Nuo arvot olisivat jo Kepulle liikaa, sillä niin tupsahti valkeat turvesavut kuin Paavin nimen odotuksesta kehysriihestä. Kulttuurin ja tapahtumien järjestämisen elvytys sotkettiin suohon.

Perussuomalaisten iltasatujen yksinkertoilu Eu:n elvytyspaketista poltti valtion varoja liki 80 000€, ja saman ryhmän puheenjohtajan lentokulut Yhdysvaltoihin oli 12 000€. Muilla samalla matkalla olleilla kulut olivat vain murto-osa.

Tästä päästäänkin pääministerin ruokakuluihin, jotka ovat valtioneuvoston ja eduskunnan hyväksymiä, ja useiden pääministerien aikakaudella käytössä olleita. Onko kulut yhteismitallisia yllä olevan mukaan? Minusta ei.

Klikkausmedia kasvattaa politiikan ryönää

Politiikasta on tullut ainoastaan ylimielistä kiusantekoa, panettelua ajojahtia ja valehtelua. Sitä ruokkii klikkauksia kaipaava media.

Pitääkö pääministerin käydä itse kaupassa ja kokata?

Pitäisikö valtion vierasmajassa asuvan kiireisen päämisterin juosta ruokakaupassa ja kokkailla itse ruokansa? Kysyn vaan aivan terveen järjen perään. Someöyhöjen mukaan kyllä, ja tähän pitäisi riittää aikaa varmaan allakkansa taistelevan ihmisen, jolla on pieni lapsikin.

Lokasanko-ostot  kiinnostaa mediaa?

Kun päämisterin ruokaostojen kuluja vaaditaan auki, halutaanko Iltalehdissä nähdä kuitenkin muita asioita. Kuten lapsen piltit, vaipat, äidin tamppoonit, tupakat, perheen kondomit ja kaljat? Minusta tämä lokasanko odottaa juuri näitä vastauksia!

Millä ajalla Marin kävisi kaupassa? Millä joukolla varmistetaan Marinin turvallisuus kauppareissuilla? Jospa tappouhkailevat öyhöt vastaisivat!

Tähän on tultu, eikä politiikka ole rikki, kuten eräs nimeltä mainitsematon oppositiopuolue julisti taannoin. Vaan ihmiset politiikan teossa ovat menneet rikki!

Politiikassa ja ehdolla ennätysmäärä rikollisia!

Kampitus, vihapuhe, ja trumppilainen Capitol-kukkula vaanii myös Suomea. Väkivaltaisen oikeiston uhka on totta. Lukekaa vaikka Laura Huhtasaaren ja hänen avustajansa kommentteja. Ano Turtiainen on väkivaltainen taparikollinen ja kansanedustaja. Hänet vahvisti ehdokkaaksi eräs puolue, jonka kuntavaaliehdokkaissa on eniten rikollisia.

Ei politiikka ole rikki, vaan siihen pesiytyneet ihmiset ovat, avoimet rasistit, ihmisvihamieliset fasistit, jotka imevät kärpäspaperin lailla mukaan imuunsa Kokoomusta, Kristillisdemokraatteja ja Harkimon yhdenasian liikettä.

 

En ole ehdolla, siksi ilman poliittisia paineita voin kertoa mielipiteeni.

Kommentit

  • plokkariukki

    Olen Raunon kanssa 100%s:ti samaa mieltä poliitikkojen ajojahdista, pelleilyksi mennyt median osalta koko homma. Poliitikot, varsinkin oppositio juoksee mediahuomion perässä ja oikeiden asioiden hoito kärsii varmasti näistä ajojahdeista. En puolusta selkeitä väärinkäytöksiä ja rikoksentekijöitä, mutta lillukanvarsia ovat nykyään lähes kaikissa medioissa esillä esillä olevat poliitikkojen politiikan ulkopuoliset asiat. YLE mennyt mukaan samaan ”leikkiin” roskalehdistön kanssa, alkaa jo etoa koko homma.

Kommentointi on suljettu.