Nainen vaietkoon eduskunnassa, uhoa, uhkailua, vihapuhetta ja möläyksiä

Kovaa on peli eduskunnassa, missä Keskustapuolue ja Siniset painostivat ja uhkailivat erityisesti kokoomuksen naiskansanedustajia. Omien nais-ja miesedustajien päät oli käännetty kuin robotit, ”vihreän napin painamiseen” pääministeri Juha Sipilän sanoin.

Mitäpä se suomalainen nainen äänioikeudella tekee, hänet on tarkoitettu tekemään lapsia ja passaamaan ukkoaan.

Ulkoministerin arvot tulivat hallituksen arvoiksi

Varsinkin Kokoomuksen-, Keskustan-, Perussuomalaisten-, Kristillisen ja Sinisen puolueen naisilta pitäisi leikata äänioikeus pois. Hehän sallivat arvottoman tulon.

Se, joka ei kykene puolustamaan oikeusvaltioita ja sen säätämien lakien mukaista naisten ja tyttöjen oikeutta, ei tarvitse oikeutta olla kansanedustaja. Silloin ei tarvitse myöskään äänioikeutta. Varsinkaan, jos ei ole rohkeutta äänestää. Olipa äänestänyt Soinin puolesta tai ollut äänestämättä jupakassa.

Sveitsi soi naisille äänioikeudet 1971, mutta viimeinen kantoni pakotettiin ruotuun korkeimman oikeuden päätöksellä vuonna vasta 1990. Liechtensteinin naiset saivat äänioikeuden vasta 1984.

Monissa Lähi-idän arabimaissa yhtäläinen äänioikeus on tullut vasta 2000-luvulla, ja sekin rajoitettuna. Kaikilla maailman naisilla ei vieläkään ole yhtäläisiä oikeuksia miesten kanssa.

Suomessa on naistaantumuksella pitkät juuret, sillä aviomiehet olivat puolisoidensa holhoajina vuoteen 1930 asti. Naiset pääsivät ravintolaan ilman miesseuralaista vasta 1960–70-lukujen taitteessa. Syynä ei ollut laki, vaan ravintolat pyrkivät karsimaan ”huonomaineiset naiset” asiakaskunnasta.

Katolisissa maissa naisen asema on likipitäen sama kuin muslimimaissa.

Soinin puhe, elämän suojelusta, sananvapaudesta ja uskonnon oikeutuksesta on omituisia. Puheissaan saa tämä uskovainen vastustaa toista uskovaista ja antaa pakolaiselle lähtöpassit kuolemaan kirkkain otsin. Katumatta ja anteeksi pyytämättä. Kynttiläviglioita, tai möläyksiään plokissaan.

Soinilla ei olisi kalsareita, eikä sukkia, jos hänellä ei olisi vaimoa! Tämän sanon aivan yleistyksenä, kun luin tutkimuksen, että juuri naiset ostavat Suomessa  miestensä intiimit vaatteet.

Naisen asema hellan ja nyrkin välissä on edelleen osalle miehistä se paikka mihin nainen kuuluu. Eikä tarvitse olla vakaumuksellinen uskovainen, kun näin on. Riittää, jos äänestää junttipuoluetta! Se on ilmoitus siitä, ettei naisen asema ole oikeistopuolueessa kuin olla äänten kerääjä, jonka suukki tukitaan viimeistään ryhmäpäätöksellä.

Minna Canthia tarvittaisiin edelleen, onneksi vasemmiston vahvat naiset Li Andersson, Krista Kiuru ja Annika Lapintie ovat pystyneet kovassa paineessa hoitamaan ihmisoikeustonttiaan upeasti.

Politiikan vihapuheet ovat yleistyneet

Politiikan puhe ja toimet ovat koventuneet. Paljon on puhuttu kansan kahtiajaosta. Poliittiseen eliittiin ja rahvaaseen. Tämä ilmenee työttömien syyllistämisenä, vanhusten ja nuorten välille lietsotaan tarkoituksella riitaa, eikä naisen asema ole läheskään niin seesteinen kuin sille annettu kuva esiintyy julkisuudessa.

Soinin aiheuttama politiikan myrsky on myös oire jostakin muusta. Tutkijat pohtivat tätä Uuden Suomen kirjoituksessa. Hallituksessa alkaa mennä hermot! Tämä näkyi Sipilän tiuskintana. Sote lienee kaatumassa, sen mukana kunnallisvallankaappaus menee sekin nurin. Historiallinen kepun unelma, maakuntauudistus, on kallistumassa kauhun tasapainoilusta nurin.

Tankeroiselle Antti Rinteelle tilanne tarjoaa kultavadilla pääministeriyttä, vaikka hänkin puhui synnytystalkoista ja sai naisten vihat niskoilleen, mutta se on painettu jo piiloon.

Oulussa taas lipsahti ajatusmaailma julki entisen kepulaisen naiskansanedustajan Riikka Moilasen ”ihmisroska-puheesta”. Kokoomuksen naiskansanedustaja Susanna Koski puolestaan ilkkui työttömälle ja sairaalle henkilölle Sipilä- TV:ssä. Rasistien flirttailu on yleistä, eikä vain persuilla ja takiaispuolueella.  Kansanedustajat ovat avoimesti ja näyttävästi esillä ja kuvissa: Suomi ensin ja Pohjoismaisen vastarintaliikkeen tilaisuuksissa. He käyvät nostattamassa henkeä ja uhoa. Laura Huhtasaari etunenässä.

Sipilä möläytteli julkisuuteen lukuja elintasopakolaisten määrästä ja pari päivää aiemmin hän leimasi työttömät laiskoiksi.

Tämä ei ole enää sattumaa, se on tarkoituksellista kansakunnan ja ihmisten mielten manipulointia. Näin ei ollut ennen Soinilaista jytkyä, sen mukana kielenkäyttö ja uho saastutti korrektin poliittisen puheen. Sitä kuvaa hyvin se, että tällaiset möläyttelijät saavat jatkaa poliittisissa tehtävissään, kuten Soini ja  Riikka Moilanen Oulun kaupunginvaltuustossa. Sen sijaan soteyritys Pihlajalinnan imago ei kestänyt toimitusjohtajansa puhetta.

Kommentit

 • Anatoli

  Juuri näin, lisäisin vielä Jari Lindströmin kikkelilaki möläytys, kuoleman tuomio …

  On käsittämätöntä miten Timo Soini saa kiertää kouluja ja levittää ploki tekstejään oppilaille, Nämä katoliset vekkulit jotka eivät julkisesti tuomitse Katolisen kirkon laajaa pedofiliaa, pitäisi pitää kaukana lapsista. Kas kun ei Sampo Terho määrää yhtä sovinistia ja katolista pappia joka kouluun opettajaksi.

 • Impi Vaara

  Hyvin kirjoitettu ja ajankuva oikea.

 • Villes

  Antti Rinteen synnytystalkootkaan eivät jääneet huomiotta.

Kommentointi on suljettu.