Troijan hevonen ja muuta ilkeyttä

Antti Rinteen hallitus on valtamedioiden mukaan jo syyllinen verojen korotuksiin, vappusatasesta lipsumiseen, eikä sitä olisi saanutkaan antaa, mutta väärin teki, kun antoi vain 30€. Erityisesti iltalehdistö näkee syyllisen tulevaan lamaan ja mahdolliseen heinäsirkkojen tuhoonkin, jos ne tulee.

Li Andersson ja Antti Rinne, sekä muut vihervassarit ovat oikeasti jopa maalitauluna, natsien ja muiden äärioikeistolaisten harjoituksissa. Suuri Mestari (Halla-Aho) tulisi valita pääministeriksi, kun on galluppien mukaan suurimman puolueen johtaja.

Hallituksia ei valitettavasti valita gallpupeilla. Eikä perustamalla uutta Lapuanliiketta, kuten jotku yhdistelevät aivoissaan asioita.

Näin siitä huolimatta, että uusi hallitus ei ole antanut lomalla olevalla eduskunnalle yhtään lakiesitystä. Kuten muistamme, Kiky-sopimuksella Sipilän hallitus korotti työntekijöiden osuutta sairausvakuutusmaksuissa. Samalla hallitus alensi työnantajien maksuosuutta ja siitä tehtiin pysyvä, kunnes lakia muutetaan. Nyt kun kiky-sopimus päättyy jää maksuihin viidensadan miljoonan aukko valtion maksettavaksi. Se on mahdollista kattaa monella tavalla, veronkorotukset ovat yksi tapa, ja sitä pidetään mediassa jo varmana.

Sekä palkka- että kunnallisverotuksen korotuspaineet johtuvat Sipilän hallituksen toimista. Se kiristi työmarkkinajärjestöt hyväksymään kiky-sopimuksen, uhkasi säätää lailla vielä ikävämmät ehdot. Pakkolailla olisi luovuttu arkipyhistä, sairausloman palkkasta, sekä sunnuntai- ja ylityökorvausta olisi leikattu ja vuosilomaa lyhennetty. Tämä olisi koskenut kaikkia aloja. Demarivetoinen ay-liike hyväksyi kikyn taistelematta. Vasemmistovetoiset liitot eivät hyväksyneet, eikä tulinen kivi taivaasta pudonnut niskaan.

Kuntaliitto totesi keväällä laskelmissaan tapausten kulun näin: Hallitus laski kuuden minuutin työajan pidennyksen tuomat teoreettiset säästöt kuntien tuloksi ja alensi valtionosuuksiaan saman verran.  Lomarahojen leikkaus alensi kuntien saamia verotuloja ilman, että tätä alenemaa kompensoitiin millään tavoin. Indeksijäädytys puolestaan aiheutti sen, että valtionosuudet eivät kasvaneet samassa suhteessa kustannusten nousun kanssa.

Kaikesta tuosta vastuussa oli porvarihallitus, kepu kokoomus ja persut. Nyt samat tahot ilkkuvat Rinteen hallitukselle, kun se yrittää korjata näitä pöhlöilyjä. Aktiivimalli poistetaan, kun se oli vain pelkkä työttömän kuritus ja työttömyysturvan leikkuri. Se nosti vain toimeentulomenoja, ei työllisyyttä.

Kepu, joka kärsi historiallisen tappion, nousi hallitukseen. Sitäkin on pidetty vääränä tekona ja äänestäjien pettämisena. Keskusta voikin olla Troijan hevonen hallituksen sisällä, kun sillä on vaikeuksia hyväksyä omien virheiden korjaamista ja ulkoiset paineet entisiltä hallituskumppaneilta painaa päälle.

Suomessa saa sanoa puoluetta ja sen äänästäjiä rasistiseksi. Siitäkö seurannee, kun rasistipuolueen jäsenet harjoittelevat pääministerin ja muiden ministerien ampumista, niin sitä näyttäisi saavan tehdä täysin ilman rankaisua. No, kohta saamme kaikki nuolipyssyt, kun saman puolueen meppi (Huhtasaari) ennustaa Euun vajoavan feodaaliaikaan. Ja toinen meppi sanoo ilmasto-ongelmien hoituvan sen toimesta, joka säät ja ilmat säätää!

Kotikunnan rasistit särkivät maahamuuttajien pitsa-auton. Ei edes paikallisuutisen arvoinen teko sekään, hiljaista hyväksyntääkö?

Kommentit

  • Veke

    Oikein näin se menee.

Kommentointi on suljettu.