Saksan viinit ovat In ja Must

*Artikkeli sisältää tuotekuvauksia ja hintatietoja

Saksan viinit valloittavat. Kesän tullen kannattaa ehdottomasti ottaa Saksan viinit tarkempaan tarkasteluun ja maisteluun. Matka alkaa toukokuussa perinteisillä Riesling – Spätburgunder viikoilla. Kuopiossa parhaiten mukaan pääsee Mustassa Lampaassa. Siellä on esillä ainakin 15 erilaista saksalaista viiniä Rieslingeistä ja Spätburgundereistä. Keittiö on valmistanut viineille oman vaihtuvan menun, jossa kevään ja lähialueen kasvikset sekä raaka-aineet tuottavat heidän käsittelyssään tyylikkäitä makuelämyksiä. On endiiviä, parsaa, purjoa, pikkusipulia, karitsan sydäntä, kuhaa, muikunmätiä, juustoja.

Riesling-tasting

Eurooppapäivän ja Saksalaisten Riesling -viikkojen kunniaksi tarjolla myös kolmen Riesling -viinin tastingin tiistaina 9.5 klo 17.00 alkaen. Viinejä yhdistetään kolmeen pieneen purtavaan. Ilmoittaudu mukaan 017 5810 458 tai sähköpostilla ravintola@mustalammas.net. Kesto noin 30 min. Tastingin hinta on 20.-. Paikkoja rajoitetusti!

Kevät nostaa Saksan viinit keskiöön.

 

Musta Lammas kutsuu Saksan viiniherkkujen pariin.

Kasvissalaatti Rheingaun Roseella on raikas ja vivahteikas makuelämys. 

Mustan Lampaan porukka haluaa yllättää asiakkaat, siksi menun viinit ja ruoat ovat osittain veran alla.

Viinin ja ruoan liitto sekä tasapainoisten makujen löytäminen on ryhmätyötä parhaimmillaan. Mustan Lampaan porukka asiakkaan asialla, hakemassa makuyhdistelmiä Saksan viiniviikkojen menulle. 

Teksti ja kuvat: Heikki Remes
www.viinimies.com