Viinimiehen matkassa

*Kirjoitus sisältää tuotemerkkejä ja hintatietoja

Tervetuloa Viinimiehen matkalle viinien, ruokien, viinimatkojen ja -kulttuurin pariin.

Viini osa normaalia elämää, joka merkitsee toisille enemmän ja toisille vähemmän. Onnellisuuteen ei kuitenkaan paljon tarvita. Hyvä ruoka on oiva lähtökohta, josta viini ja hyvä seura rakentavat nautinnollisen kokonaisuuden.

 Viinimies haluaa bloginsa ja kirjoitustensa välityksellä tarjota maistuvia makuja, mielenkiintoisia kokemuksia ja avartavia näkemyksiä ihmisille, joille viinin ja ruoan liitto on jatkuvan kiinnostuksen kohde, ja jotka haluavat oppia niistä hieman lisää.

Savolaisena Viinimies jättää vastuun lukijalle, niin tekstin ymmärtämisestä kuin makujenkin osalta. Joten et näe Viinimiehen osoittavan etusormellaan ”parasta” viini-/ruokavaihtoa, etkä muutenkaan briljeeraavan pikkurilli pystyssä! Vaan vastuu siirtyy sinulle, sillä ruoka- ja viininautinnot ovat mitä suurimmassa määrin henkilökohtaisia makuasioita, jossa sinä olet makujesi paras asiantuntija.

Heikki Remes on ollut Viinimies, tutustuen, maistellen ja matkaten viinien parissa jo 40 vuoden ajan. Viinillä on usein tarina kerrottavanaan, se suorastaan pulppuaa tarinoita. Kokonaisuus on vailla vertaa, kun ruoka ja viini kohtaavat samassa pöydässä niitä arvostavien ihmisten kanssa. Tila on täynnä tuoksuja, ruokailuvälineiden kilinää ja iloista puheen sorinaa. Tästä kokonaisuudesta Heikki on kirjoittanut vaimonsa Eevan viisi viini- ja ruokakirjaa, joissa suomalainen ruoka kohtaa eri maiden, kuten Espanjan, Ranskan, Chilen ja Italian viinejä. Ruoan ja viinien sanomaa Heikki julistaa pienimutoisissa viinitilaisuuksissa eri ryhmien ja Kansalaisopiston kurssien kautta. Monipuolisemmin ja syvällisemmin voit tutustua viinimiehen mietteisiin ja aiempiin kirjoituksiin osoitteessa www.viinimies.com

HeikkiRemes_1 pienennösHeikki Remes, viinimies Västinniemeltä

Viinimies toivottaa maukkaita, mieleenpainuvia ja ajatuksia herättäviä viinimatkoja!