Käki ja muita kevään ihmeitä

Tulin eilen Leppävirralle tarkoituksena tehdä hieman polttopuusavottaa. Päästiin hyvään alkuun, korjattiin talven jäljiltä kovia kokenut kasvihuone ja kaadettiin muutama koivu. Ilta on levollinen, on mukavan lämmintä, peilityyni järvi ja käki kukkuu.

Polttopuiden teossa ja blogimetsän teksteissä on jotakin samankaltaista. Koivikkoa kuten tekstejäkin kannattaa välillä harventaa ja hyödyntää  jossain muussa yhteydessä. Teksti palaa siinä missä kuiva halkokin. Se on ihme.

Nyt saunaan.

T. Jari

Kommentit

 • Mustamies

  Tervedys vuan sinä, leppävirtalainen !
  Käki kukkui tänään myös Sorsakoskella, olisiko ollut sama Käki ?
  Ilima on jo niin hyvää, kun vasta lypsetty lehmän maito.

 • Jari Holopainen

  Terve pitkästä aikaa. Olen tiällä Suvasveden rannalla, Soisalon itäpuolella. Käki kukkui pitkin päivää, joten ei se ehkä sama käki ole. Myös kukko kiekui pihalla ja tikka tms. pärräytti puuhun välillä sarjan. Huomenna kaiken lisäksi laulaa saha, joten eiköhän siinä ole sinfonia valmis.

 • Mustamies

  Pikkuset-linnut on myös pesäpönttöjä ehtimässä.
  Sinitiainen ei anna armoo isommilleen, se ajjaa Kirjosiepot pois pesäpöntöltään/reviiriltään, siinä ei muahanmuuttajat pärjee.
  Onkos siellä Suvasveen puolella näkyny Kaakanoita, vaikka ne ei kaikille näättäävvy ?
  Liekkö se raahotettu lintu, koska sitä ei sau ampua, kun se on Kaakana !

 • Jari Holopainen

  Terve vuan. Minun pitänee kirjoittaa aiheesta ihan oma blogiteksti, nimittäin tummasävyinen helikopteri hurautti mökin yli iltapäivän loppupuolella. Huolestuin, sillä eikös ne Naton lentokoneet valloita Rissalan tulevina päivinä. Kopteri oli hetkessä kaakana, ihan kuin sillä olisi ollut tulipalokiire, vaikka eipä tästä kirjosiepon tietä taida kovin pitkä matka Rissalaan olla.

Kommentointi on suljettu.