Auta pientä jouluna!

Pienikin asia, ostos tai teko auttaa suuresti tänä jouluna. Ohjaamalla ostoksiasi nyt pienyrittäjille autat pieniä selviytymään koronan yli. Autat myös pienyrittäjien perheitä selviytymään tästä ajasta. Samalla pidät talouden rattaita pyörimässä tässä maassa.

Koronan toinen aalto iskee voimalla pienyrittäjiin. Kun ihmiset eivät liiku, ei tavara liiku, eikä tilauksia ei tule. Myös erilaisia palveluita käytetään hyvin vähän. Jälleen ollaan tilanteessa, että sovitutkin työt alkavat peruuntua. Tapahtumien peruuntuminen ja siirtyminen on vienyt elannon tapahtumajärjestäjien lisäksi myös esiintyjiltä.

Jouluostosten ja muiden hankintojen kohdistamisen kerrannaisvaikutukset voivat olla suuret. Ole mukana varmistamassa, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia paikallisille pienyrittäjille. Joulu on siihen juuri oikea ajankohta.

Kohdistamalla arjen ostokset ja palvelut paikallisille pienille yrityksille ylläpidämme tuotantoa, palveluita ja taloutta. Suosi siis oman kylän yrittäjää ja kotimaisuutta. Osta pienistä verkkokaupoista. Hanki lahjakortteja palveluihin, jotka voit hyödyntää pandemian kukistuttua. Tapoja on monia.

Tee siis viisaita ja harkittuja valintoja. Ja anna tukesi sille, että Suomi selviytyy maailman muutoksissa mahdollisimman hyvin. Tiedän, ettei maailmantalous tällä pelastu, mutta oman kylän pienen yrittäjän vuodenvaihteen voit pelastaa.

Joulu on hyvän tahdon ja ihmeiden aikaa. Tämän vuoden joulun ihme voisi olla se, että tämä poikkeuksellinen aika saisi meidät puhaltamaan yhteen hiileen täysin uudella tavalla. Ostetaan tänä jouluna yrittäjältä! Tehdään pieniä asioita, luodaan yhdessä toivoa – se on suurta.

Oman paikkakuntasi Yrittäjiin kuuluvat pk-yrittäjät löydät täältä:

https://me.yrittajat.fi/autapienta

Kuopion Yrittäjien hallitus toivottaa kaikille hyvää joulua!

Kuopion Yrittäjien hallitus toivottaa kaikille hyvää joulua!